Yoga og aromaterapi

Lad mig hjælpe dig

 Vi kan dufte os til ren velvære

Tænker du over, hvordan dufte påvirker dit humør, din energi og dit velbefindende?

Dufte passerer direkte gennem vores hjernes mentale filter og bearbejder alle de forskellige sanseindtryk, som vi oplever gennem dagen.

For år tilbage, havde jeg min egen klinik med holistisk hudpleje og aromaterapi. De sidste 13 år har jeg uddannet mig indenfor yoga og undervist i yogaen fra mit eget yogastudie.

Nu tager jeg det bedste fra begge verdener smelter det hele sammen til yoga og aromaterapi hos mig. Jeg har i den seneste periode brugt tid og energi på at fordybe mig i de essentielle olier fra doTerra Jeg har overgivet mig til de vidunderlige olier og der er i sandhed en olie til hver ubalance, om det er fysisk, emotionelt eller mentalt.

Vælg det bedste til dig og din familie

Jeg har altid brugt rene produkter til mig selv, min familie, mit hjem og i mit yogastudie. Tiden er nu for mig til et skifte, hvor jeg smelter det hele sammen. Jeg lever det jer tilbyder og jeg er super dedikeret til at hjælpe dig til at opleve den verden af ren velvære og lyksaglighed der findes når vi bruger de rene essentielle olier.

Jeg bruger de essentielle olier til nærmest alt. Jeg har altid en olieblanding i min diffuser, som spreder duftene rundt i mit hjem. Det er den hurtigste måde til at mærke den øjeblikkelige effekt af olierne. 

Sådan kan du bruge essentielle olier:

Afbalancering af dit emotionelle system
Inden din yogapraksis
Afhjælp af fysiske smerter
Til din hudpleje
Nogle olier kan tages indvortes
Rengøring i dit hjem

Det er kun et lille udpluk af, hvad du kan bruge olierne til. Du kan simpelthen udskifte kemiske produkter i dit hjem, med rene og naturlige dufte og produkter.

doTerra essential oils

Mit link til doterra er:
Pris

700 kr per session af 75 min.
Ved køb af 3 sessioner af 75 min. 1800 kr

Du får din egen 10 ml. olieblanding med hjem.

Sted
Fulden Byvej 2, 8330 Beder

Afbud 
24 timer før, ellers fuld pris

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Lad mig inspirere dig, til at finde ind, til dybere sanselighed og nærvær i dig selv. 

Tak, smukke kvinde, du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Jeg håber at kunne inspirere dig.