Svaroopa yogaen bevirker en fantastisk lethed i min krop!
Ved den afsluttende afslapningsøvelse føler jeg nærmest at kroppen svæver.
Dette har en lindring for de slidgigtsmerter som jeg har i både fødder, knæ, lænd og nakke.
Yogaen har virkelig hjulpet mig til at afspænde kroppen samt give et roligt åndedræt – også i hverdagen.

Efter yogatimen føles det som en glædespause hvor kreativiteten blomster og giver inspiration til mit liv 🙂

Anne-Mette Hansen

Anne-Mette har deltaget i Svaroopa® Yoga siden 2010

Carina Søgaard Ellebæk er rimeligt ny indenfor Svaroopa® Yoga og er først startet op med regelmæssig deltagelse på mine yogahold fra slut august. Carina kommer til Svaroopa® Yoga 1-2 gange om ugen. Carina har haft en enetime Carina i yoga hos mig, så hun er kommet godt igang med en lille serie af daglige Svaroopa® Yogaøvelser derhjemme. Carina har haft døjet med smerter i ryggen igennem længere tid og har allerede mærket en markant forbedring. Her er hvad Carina udtaler

“Jeg fik efter kun få gange mere lethed i kroppen og en større følelse af glæde og overskud. Samtidigt døjede jeg med en meget spændt og øm ryg. Dette er allerede nu minimeret, så jeg næsten ingen smerter har. Også min vejrtrækning er blevet mere fri og dyb. Kan kun anbefales. Den bedste yoga jeg har oplevet efter nu at have prøvet flere former for yoga”.

Carina Søgaard Ellebæk

Pia har gennemført et forløb med 10 x Embodyment® Yogaterapi behandlinger hos mig. Pia var ramt af stress, og oplevede kraftig hjertebanken, svedeture mv., hvilket drænede hende for energi. Allerede efter 3. behandling kunne hun mærke en positiv forandring og symptomerne er nu erstattet af en dybere indre ro.

Pia

Jeg elsker den særlige udstråling og det lys i øjnene, som mine elever har efter hver Svaroopa® Yogaklasse. Marianne Bager har gået til Svaroopa® Yoga hos mig i et par år.

Her får du Mariannes ord på hvad Svaroopa® Yoga giver hende: “Svaroopa® Yoga giver mig glæde, ro og smidighed i krop og sind”.

Marianne

Kære Trine, tak til dig fordi du har ført mig ind i Svaroopa® Yogaens verden. Det er måske det bedste, der er sket i 2016. Først blev jeg forbundet med mig selv igen – min egen “bliss” og den styrke, fred og glæde jeg fandt der kom bag på mig! Tak skal du have for på fineste vis i sommers at hjælpe mig derhen.

Siden oplever jeg nu for første gang i mange år lange tider uden smerter i min ryg!!! Det opleves næsten mirakuløst, for jeg havde faktisk ikke noget håb om helt at slippe for mine smerter, bare minimere dem yderligere. Den meget forsigtige tilgang og de dybe afspændinger har hjulpet mig langt ud over hvad jeg troede muligt. Jeg er virkelig lykkelig over det og meget taknemmelig.

Ulla

Jeg mærker min krop og min sjæl

“Når jeg går ind af døren til min Svaroopa® Yoga, går jeg samtidig ind i mig selv. Jeg mærker min krop og min sjæl. Og finder en dyb ro og styrke, der giver mig glæde og energi. Når jeg går ud af døren efter yogaklassen, går jeg ud i verden på en anden måde end før. Mere eftertænksom, mere rummelig, stærkere i troen på mig selv og på andre mennesker”

Gitte H

Effektfuld yoga

“Jeg har dyrket yoga i mange år og prøvet mange slags yoga. Men jeg må sige at jeg blev overrasket over hvor effektfuld Svaroopa® Yoga hos Trine var. Selvom det kan føles som om man ikke rigtig laver noget fordi det er en meget blid form for yoga er jeg taget derfra og har i den grad følt mig i balance og med en fantastisk energi. Udover at det har givet mig ro og balance er jeg også kommet i kontakt med dybere lag af mig selv og dermed har det også åbnet op for nye muligheder for selvudvikling.”

Celinah Malue Jakobsen

Det er en fantastisk rejse

Jeg har været igennem 15 Embodyment® Yogaterapi behandlinger ved Trine, og det har været en dejlig oplevelse.

Når jeg har været til en behandling, har jeg fornyet energi. Mit tankemylder forsvinder og dermed også ængsteligheden for fremtiden. Der kommer en dejlig ro. Efter at været begyndt til Embodyment® kan jeg nu også bedre selv skabe denne ro via Svaroopa® Yoga og meditation.

Tidligere havde jeg meget ofte kolde hænder, tæer, lår og baller. Nu er de næsten konstant varme. Ikke bare når jeg får Embodyment®, men også når jeg laver Svaroopa® Yoga, kan jeg mærke, hvordan varmen strømmer igennem kroppen – helt ud til fødder og hænder, og jeg får en dejlig blussen i kinderne. Det er skønt.

Min krop er blevet smidigere, og jeg kan mærke, at Svaroopa® Yogaen har en hurtigere positiv indvirkning på mig end tidligere. Jeg kommer simpelthen hurtigere ind i yogaflowet, hvor alt andet bliver sekundært for mig.

Prøv Embodyment® med Trine. Det er en fantastisk rejse.

Mari-Anne Christoffersen

Embodyment® har givet mig kreativt flow og større velvære

Jeg har fået 12 Embodyment® Yogaterapi-behandlinger af Trine og har virkeligt nydt de meget afslappende behandlinger. Jeg har mærket effekten både fysisk og mentalt: mine indåndinger er blevet dybere (= kan bedre mærke mig selv). Min lænd er afspændt (selv ikke tre dage på messe ændrede på det). Øget smidighed i yogaøvelserne = slapper mere af i krop og sind og kommer dybere ind i øvelserne. For første gang i mange år, er mine siddeknuder så afspændte at jeg kan mærke dem, når jeg sidder ned.

En positiv bonus er at jeg mærker endnu mere lyst til dagligt at dyrke Svaroopa® Yoga – og jeg er begyndt at tænke yoga først og så arbejde / “to-do” bagefter – hvilket giver mig et meget bedre kreativt flow og større velvære.

Kan varmt anbefale Trines behandlinger.

Hanne

Svaroopa® Yoga er blevet en integreret del af min hverdag

Svaroopa® Yoga er blevet en del af en ny livsstil for mig. Jeg holder meget af denne yogaform, da den giver mig et fantastisk både fysisk og psykisk velbefindende. Den giver mig så megen velvære, at jeg aldrig tror, at jeg vil slippe den igen. Specielt morgenøvelserne, som man kan lave i sengen, holder jeg meget af. Yogaens afslapningsøvelse og rotated stomach pose er også nogle af mine favoritter. Svaroopa® Yoga er blevet en integreret del af min hverdag”.

Mari-Anne

Uden yogaen havde jeg nok ikke været i stand til at lytte til min krop på den måde

“Jeg har været vildt glad for dine lektioner og synes det er skønt, at der er så få på holdene. Jeg havde en svær periode i efteråret og vinteren pga. stress, hvor yogaen virkelig hjalp mig til at mærke mig selv igen. Det kunne jeg specielt mærke, da jeg i maj blev alvorlig presset på jobbet og måtte sige stop med det samme. Uden yogaen havde jeg nok ikke været i stand til at lytte til min krop på den måde, så tak for det, Trine.”

Rikke

Jeg glæder mig til at rejse endnu længere ind i Svaroopa® Yogaens univers

Allerede efter få gange til Svaroopa® Yoga, var mine skuldre mere bevægelige og løse end de længe havde været. Jeg har haft problemer med kæber, der var begyndt at knække voldsomt f.eks. når jeg spiste. Det blev hurtigt bedre og min jævnligt stive nakke er blevet befriet.

Generelt er jeg blevet mere smidig. I begyndelsen kunne jeg ikke sidde på hælene uden et tæppe mellem bagdel og hæle pga. ømme, stive knæ (diagnosticeret som ‘let slidgigt’), men efter et par måneder gik det fint og nu tænker jeg aldrig over det mere. I det hele taget mærker jeg ikke noget til den der slidgigt i knæet (hvis den overhovedet stadig er der).

Jeg er også blevet roligere -Jeg er blevet bedre og bedre til at finde tid til at lave yoga i min hverdag -det virker på mit velbefindende. Det føles godt i kroppen, det giver mig ro, og det virker helt klart ind på hele mit liv. Jeg er simpelthen ikke så nem at vippe af pinden, jeg lader mig ikke lige sådan stresse – kan bevare overblikket og ikke lade folk trampe ind over mine grænser. Det er simpelthen en konsekvens af de indvirkninger Svaroopa® Yogaen har. Jeg har fået en anden udstråling, jeg siger lettere til og fra uden at føle mig så usikker på, om det nu går an. Man kan sige at det ikke bare er min krop men også mit sind, mine tanker og mit syn på mig selv, verden og livet, der er blevet smidigere. Det er jo FANTASTISK – og jeg glæder mig til at rejse endnu længere ind i Svaroopa yogaens univers.

Marianne

Trines rolige og omsorgsfulde personlighed fyldte rummet med en ro

“At gå til Svaroopa® Yoga hos Trine var et frirum, hvor jeg havde tillid til at kunne falde ind i min krop. Trines rolige og omsorgsfulde personlighed fyldte rummet med en ro, og det afslappede tempo, øvelserne foregik i, var healende i sig selv. Jeg blev overrasket over, hvor effektivt yogaformen viste sig at være på både fysiske skavanker og tankemylder. Smerter i min lyske forsvandt, og spændinger omkring nakken og hovedet blev meget mindre. Generelt kom der mere flow og energi gennem hele min krop, som holdt sig i mange dage efter.”

Rikke F

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Lad mig inspirere dig, til at finde ind, til dybere sanselighed og nærvær i dig selv. 

Tak, smukke kvinde, du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Jeg håber at kunne inspirere dig.