Om Trine Medhira

Det er mit ønske, at du kommer til mig og finder et rum, hvor tid, ro, sanselighed og fordybelse opleves som en helhed.

Jeg oplever, at rigtig mange kvinder idag føler sig fuldkommen overvældede, stressede og i konstant bevægelse.

Med mit yogastudie har jeg skabt rammen for, at du kan hengive dig til dig selv og finde hjem. Finde hjem i din vidundelige, naturlige og feminine essens, som altid er tilstede indvendigt i dig. 

Jeg træder selv mere og mere klart ind i mit eget lys, og mærker min indre Gudinde skinne mere lysende ud til verden. Jeg har altid været sensitiv og sanselig. Min duftesans elsker at dufte til naturlige dufte. Mit nervesystem falder til ro når jeg indånder duften af græs, mos, bark og pinje. Jeg elsker at opholde mig i naturen og trække vejret sammen med træerne, havet, markerne og jorden. Jeg har et stort behov for at have tid med mig selv.

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med kvinder. Både som behandler indenfor holistisk hudpleje og gennem 10 års undervisning i yoga.

Jer uddannet i yogaformen Svaroopa® yoga og Svaroopa® Vidya meditation. Svaroopa® yoga er en dyb, meditativ og afspændende yogaform. Når du laver disse harmoniserende yogaøvelser regelmæssigt, vil du opleve, at kropslige og mentale spændinger mindskes, så din naturlige indre ro og glæde kan flyde mere frit.

Jeg mærker i mig selv og i andre kvinder en dyb længsel for at finde tilbage til vores naturkraft. Vi har et behov for at huske, hvad civilisationen har fået os til at glemme. Når vi finder tilbage til rytmen med naturen, årets gang, effekten af månens påvirkning af vores energi og cyklus og begynder at genopleve kontakten til Moder Jord, vil vi finde tilbage til vores egen feminine essens og urkraft. Herved healer vi os selv og hermed også vores omgivelser. Som noget nyt begynder jeg at invitere til Kvindecirkler hos Joyful Yoga. Min intention med kvindecirklerne er at skabt et trygt rum, hvor du kan møde dig selv mere selvkærligt, ærligt, i din egen sårbarhed og kraft.

Mine klasser og mine behandlinger foregår i mit dejlige yogastudie i Fulden. Fulden er en lille landsby, der ligger 10 km. syd for Aarhus. Herude for enden af Fulden Byvej, har jeg skabt en skøn ramme for yoga i landlige omgivelser. Her er frisk luft, stilhed, med kig til åbne marker, naturen, Fulden Mølle og naboens islandske heste.

Jeg ønsker, at du kan træde ind i mit yogaunivers og opleve et frirum, hvor alle kan nyde at være. Derfor er det vigtigt for mig, at mit yogastudie er fri for kemisk parfume og parfumerede cremer. Jo mere yoga, du udøver, jo mere skærpet bliver dine sanser. Derfor er det vigtigt, at du kommer til yoga hos mig uden duft af parfume og duftende cremer.

The photo is a part of a project made by Lene Damtoft (photographer) and Katarzyna Ochocka (stylist).

Min personlige rejse

Jeg syntes at Svaroopa® Yoga er en helt igennem vidunderlig og dybt effektfuld yogaform. Svaroopa® Yoga giver dig det hele. Dyb afspænding, personlig transformation, sundhed og glæde. At være Svaroopa® Yogalærer giver mig muligheden for at leve i ”flowet af Grace”. Det er mit ønske at inspirere dig som menneske og at kunne bringe den indre lykkefølelse, som Svaroopa® Yoga giver dig, med ind i din hverdag og i dit liv.

Min yogauddannelse

Jeg har taget mine uddannelser indenfor Svaroopa® Yoga, hos Svaroopa® Vidya Ashram i Philadelphia, USA. Stifteren af Svaroopa® Vidya Ashram er Master Teacher og Guru Swami Nirmalananda Saraswati.

Mit sanskrit navn er Medhira, som jeg har modtaget af Swamiji. Medhira betyder ”wise woman and intelligent woman”. Jeg har via min egen yogapraksis og mine egne dybe oplevelser og indre åbninger af yogaen, gået vejen selv. Dette har givet mig oplevelser og erfaring til at blive en kompetent og empatisk yogalærer.

 

Mine uddannelser indenfor Svaroopa® yoga er

Certificeret Svaroopa® Yogalærer (700 timer) 2009-2016 (Foundation, Level 1, Level 2, Level 3, Level 4)

Certificeret Svaroopa® Vidya Meditationslærer (170 timer) 2014

Certificeret Embodyment® Yogaterapeut (60 timer) 2013

The photo is a part of a project made by Lene Damtoft (photographer) and Katarzyna Ochocka (stylist).

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Lad mig inspirere dig, til at finde ind, til dybere sanselighed og nærvær i dig selv. 

Tak, smukke kvinde, du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Jeg håber at kunne inspirere dig.